Pages

Recent Comments

Tuesday, November 8, 2011

CG 125 cafe racer...










18 comments:

H a n G a r a j said...

jealous lak...tgk cafe racer nihh....

Fahrain said...

ape lagi bro :)... takkan biarkan jaguh tu sepi jer :D ... buat cafe racer la bro

nama gua apek said...

how much would a cafe racer cost?

Fahrain said...

i heard around rm1+++ ..estimate under 2k :)

Anonymous said...

ni asal dari motor apa? : )

Fahrain said...

honda cg125 :)

Abdul Adlie Muriyadi said...

Bro bro semua , mane nak dapatkan fork sama seat untuk cafe racer cg125

Fahrain said...

contact hungryghost kustom... 012-3569062

Poklah TukangGambar said...

boss..
saya ingin tau, apa motosikal2 yg diubahsuai begini bisa ditunggang di public roads? atau bakal menjadi buruan penguatkasa undang2 jalanraya? Bisakah kiranya kalau motosikal dicustomised sebegini dijadikan daily ride atau hanya mengundang murka pak penguasa?

Fahrain said...

hehehe...kalau nak masuk line kastem, xleh pikir sgt dgn pak2 penguasa ni...selagi undang2 malaysia x digubal utk menolong kastemizer kat malaysia ni, selagi tu industri ni takleh kembang maju...mau cantik, ati mau kering bro :) .. kalu nasib baik, lepas rodblok tu, janji rodtax idup, leh kautim.

motor2 yg sesuai tu salunyer depend on bajet. Cari yg sng dpt part cth, honda CG, jaguh n etc..kalu bajet besar, leh carik yg cc besar lagi ex; CBX ke :)

Atik Arief said...

Sy ade 1cg trsadai ,tank xde, ade contact mne nk dpt spaire part tank n kanerator n cost brape

Fahrain said...

contact Hungryghost 0123569062 .... go for new custom tank la bro :)

pengkritik yang jujur said...

nak beli cafe racer...duit dah ade around 2k??

Anonymous said...

Sy ada cg125. Kat mana nak bikin? 0134499164

Nyonx Kaplale said...

gastank+hornet rm500 dah sama pos khucing

mohd zahirudin said...

nk tanya, apakah masalah bila handle bergegar semasa sped 60 ke atas, rim x bengkok, ball bearing dh tukar baru

apek dorantes said...
This comment has been removed by the author.
apek dorantes said...

contact pendita zaaba 01123568993 for cafe racer part

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Adsense